FILMSKI ZAPLET U BARU, RANJENA DVA POLICAJCA: Upali u stan, pa zatekli arsenal oružja i municije!

 

Pripadnici Centra bezbednosti Bar pronašli su, savladali, razoružali i lišili slobode muškarca kog su tražili, a u toj akciji povređena su dva policajca.

Uhapšeni Đ.Đ.M. (60) iz Bara bio je na poternici, a lociran je sinoć u 21.00 čas u naselju Rena u Baru.

Čim je primetio policajce, pokušao je da pobegne u velikom stilu. Izvukao je pištolj CZ "šedou" (Shadow), koji je držao za pojasom, repetirao ga i uperio ka policajcima, spreman da puca. Nije uspeo jer su ga vešto razoružali, ali pošto se sve vreme tukao s policajcima, dvojicu je povredio.

Od Đ.Đ.M. je oduzet pištolj "cezejac" s okvorom u kom je bilo 19 metaka
municije ca.l 9mm i jednim metkom u cevi, a onda su policajci počeli da otkrivaju arsenal. Prvo su mu u džepu našli rezervni okvir sa još 19 metaka istog kalibra, ali kad su zašli u stan, čekalo ih je iznenađenje.

Našli su automatsku pušku cal. 7,62 mm, dva puna okvira za automatsku pušku navedenog kalibra sa po 30 komada municije, dva okvira za pištolj, više kutija barutnog punjenja, kutiju detonatorskih kapisli, sredstva za ručno punjenje municije kao i veću količinu municije različitog kalibra.
Inače, Đ.Đ.M. se i našao na poternici zato što je bežao od izdržavanja kazne zatvora - zbog počinjenog krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Đ.Đ.M. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

 

Kurir
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost