Izvor:
02.10.2017 u 02:03
0

SPASIO DEVOJČICU OD UTAPANJA: Kamerman snimao okolinu pa ugledao stravičan prizor! (VIDEO)

U Čapljini je brzom intervencijom prolaznika sprečena tragedija. Naime, malena devojčica je šetajući pokraj fontane upala u nju, a snimatelj i prolaznici koji su se našli u blizini, brzo su reagovali i spasili devojčicu.

Pre dva dana u petak,dok sam snimao obeležavanje godišnjice grada Čapljine spasio sam jednu malu prelepu devojčicu od sigurne smrti i gušenja u fontani – napisao je na svom Fejsbuk profilu snimatelj A. H. iz Mostara, opominjući sve roditelje da budu oprezni.

Želim da poručim svim roditeljima da paze na svoju decu svakog trena, jer sekunde su bile u pitanju…. Kamera mi je ostala uključena i otisla u visoko, ali se čuje ton, jer čim sam primetio potrčao sam da spasim devojčicu i skočio u fontanu, a devojčica je već bila plava i bez vazduha – napisao je mostarski kamerman.

Blic.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter