Izvor:
04.10.2017 u 12:46
0

HOROR U MAKEDONIJI: Pedofil silovao i snimao devojku (18) pa je ucenjivao da će objaviti video na Fejbuku!

Devojku A. J. (18) je od kraja 2015. godine, pa sve do 27. septembra ove godine, više puta napadao i silovao I. S. (42).

Skoro dve godine, 18-godišnja devojka A. J. iz Delčeva, malenog gradića na istoku Makedonije, preživljavala je pravi horor. Nju je, kako je saopštila policija, od kraja 2015. godine, pa sve do 27. septembra ove godine, više puta napadao i silovao I. S. (42) iz istog mesta.

Kada je prvi put devojku prinudio na seks, on je to tajno snimao, a kasnije je počeo da ucenjuje A. J. preteći joj da će na socijalnim mrežama i porno-sajtovima objaviti taj video snimak ako ne pristane ponovo da ima seks s njim.

Devojka je na seks bila prinuđena i zbog toga što joj je I. S. pretio da će ubiti i nju i njene najbliže iz porodice. Torturu i seksualna iživljavanja devojka više nije mogla da izdrži, pa je uprkos svakodnenim pretnjama, krajem prošlog meseca siledžiju prijavila policiji. Odmah posle toga I. S. je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava zbog silovanja.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/DubravkaFilipov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter