Izvor:
03.01.2019 u 14:53
0

BRUTALNA LIKVIDACIJA U ITALIJI: U sveštenika pedofila ispaljeno 5 hitaca!

Istraga o ubistvu sveštenika Đuzepea Mataraca (45), koji je ubijen u julu prošle godine u italijanskom gradu Frasu Telesinu, dobila je nastavak.

Naime, Mataraco je u zatvoru proveo 11 godina zbog seksualnog zlostavljanja dve tinejdžerke. Jedna od njih se kasnije i obesila.

Policija sada istražuje da li je sveštenikovo ubistvo naručio njen otac.

Napadač je iz automobila u pokretu ispalio pet hitaca.

Policija je u petak uhapsila Đenerosoa Nastama (30) i Đuzepea Masara (55) za koje se veruje da su vozli automobil. Pod istragom je i otac zlostavljane 15-godišnjakinje, ali još uvek nije uhapšen.

Državni tužilac Aldo Polikastro smatra kako je ubistvo verovatno naručeno iz osvete i kako su hapšenja tek prvi korak u istrazi slučaja.

Iako policija smatra da je Masaro nabavio magnum .357 za ubistvo, misle da on nije povukao okidač zbog čega su i dalje u lovu na ubicu.

Izvor:Kurir
Foto:youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter