Izvor:
07.04.2017 u 23:43
0

OVO JE NAPADAČ IZ KAMIONA U STOKHOLMU: Švedska policija pokazala sliku! (FOTO)

Švedska policija pokazala je sliku osobe za koju kažu da je doveden u vezu sa napadom kamionom u centru Stokholma, prilikom čega su tri osobe poginule, a više je povređeno.

Šef odseka policije za nacionalne operacije Mats Leving rekao je da je slika nastala u vreme napada, u neposrednoj blizini mesta incidenta, javlja Rojters.

"Imam sliku osobe koja je viđena na lokaciji u tom momentu u vremenu. Želimo da stupimo u kontakt sa ovom osobom", rekao je Leving na konferenciji za štampu.

Na zrnastoj slici koju je policija pokazala vidi se čovek koji nosi jaknu sa tamnom kapuljačom, tamne pantalone i svetlu majicu.

Izvor: Tanjug
Foto: Printscrin/SUN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter