Izvor:
12.02.2019 u 11:31
0

MUČE GA NEUZVRAĆENE EMOCIJE? Vuya OTKRIO da li Požgaj PATI OD LJUBAVI?!

Tokom "Jutarnje kafice", voditeljka Vesna Vukelić Vendi primetila je tenziju između Gorana Vujića Vuye i Aleksandra Požgaja, te je Vuya otkrio da ga bivši političar nervira.

Naime, Vujić je zamerio bivšem političaru to što nije dovoljno aktivan, i jer je miran više nego što je on to očekivao od ovog rijaliti igrača.

On je kao moja baba, koja nikad nije bila bolesna. Nije u pitanju bolest koja je prouzokovana ljubavlju. Nije onakav kakav je bio u prošloj sezoni – kazao je Vuya, dok se Požgaj sve vreme smeškao, te je misterija da li su emocije te koje ga muče ovih dana, pa se iz tog razloga oseća loše.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter