Izvor:
18.02.2019 u 15:49
0

KADRIĆ JOJ OVO NEĆE OPROSTITI: Učesnica OSULA paljbu po pevaču, njegova reakcija je REKLA SVE! (VIDEO)

Atmosfera u raskošnoj vili "Parova" nedavno je došla do usijanja kada je Jovana Novaković Šmizla osula paljbu po Elvinu Kadriću i njegovoj dinamičnoj vezi sa Izabelom Alijoski.

S obzirom na to da je atraktivna crnka britkog jezika, tako je bilo i ovog puta kada je ona ponovo pokazala netrepeljivost prema zauzetom pevaču.

Šmizla smatra da Kadrić treba da promeni profesiju u glumačku, jer glumi "emocije prema Izabeli", a onda je ona izdeklamovala zbog čega je ona stekla takvo mišljenje o njemu.

On Izabelu ne voli, sam je to rekao. Nije mi jasno to što je takođe izjavio da nema njene mame da je ne bi oženio. Onda je stvarno dobar glumac, jer nema emocije prema osobi sa kojom je nekoliko meseci u emotivnom odnosu – smatra Šmizla, dok je popularni pevač iskulirao ne želevši da prokomentariše izjavu Novakovićeve.

Kako je ovo izgledalo možete videti u snimku ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter