Izvor:
05.09.2019 u 20:22
0

MARINKOVIĆ SE PROVODI BEZ JELENE: Odabrao je pravo društvo za sebe! (FOTO)

VELIKI ZAVODNIK SA DOMAĆE ESTRADNE SCENE ULAZI U OSMU SEZONU: Devojke će se boriti oko njega?! (VIDEO)

EKREMOVI SINOVI ŽELE U RIJALITI "PAROVI": Nastavljaju očevim stopama! (VIDEO)

Bivši takmičari neguju prijateljstvo. Vuk Đuričić se nedavno vratio sa putovanja, na kojem nikako nije zaboravio Aleksandra Požgaja i često je znao da mu posveti Insta stori i da mu se zahvali na svemu. Dobro ga je ispromovisao u Bugarskoj, a neke žene su čak znale za voditelja i rijaliti igrača Požgaja.

SAZNALI SMO PRVO IME SA SPISKA: Kadra ponovo ulazi u najpoznatiju vilu na Balkanu, ali ovaj put bez Bels ?!(FOTO)

Vuk je dobar i sa Ivanom Marinkovićem, pa pre nego što se uputi na Happy televiziju gde će gostovati, on se našao sa Marinkovićem.

Više puta je Vuk naglasio da bi voleo da uđe u novu sezonu, a ukoliko sklopi dogovor sa Produkcijom, sigurni smo da će potražiti pravu ženu za sebe.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/vuk.djuricic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter