Izvor:
06.10.2019 u 09:43
0

IZABELA ALJOSKI OTKRILA SVE O NJENOM I ELVINOVOM ODNOSU: „To su normalne stvari, život teče, ide se dalje!“ (FOTO)

NAPRAVILA POTPUNI HAOS: IRMA SVOJIM STAJLINGOM ŠOKIRALA NACIJU! (FOTO)
Izabela Aljoski i Elvin Kadrić započeli su svoju vezu u rijalitiju "Parovi", iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, oni su uspeli da demantuju sve.
Naime, po završetku rijalitija oni su se povukli iz žiže interesovanja, i posvetili se poslovnom planu.
Kao što već znate, Elvin se trenutno nalazi u Nemačkoj gde započinje svoju fudbalsku karijeru, dok je Bels u Beogradu i radove oko svog salona privodi kraju.
TEK JE UŠAO U VILU A VEĆ PAO PRVI SE*S: Tresla se JORGAN PLANINA! (FOTO)
Polako ide, tek sam aktivno počela sa tim sada kada sam došla u Beograd, jedno po jedno, ima dosta toga da se uradi, sve se nešto dugo čeka, pa me to nervira. Ja bih odmah sad. Ostalo je sve super hvala Bogu.– rekla nam je Izabela.

CEO REGION POTRESLA SVOJOM ŽIVOTNOM PRIČOM: Prolazila je kroz VEOMA TEŽAK period života! (FOTO)
Naravno, pitali smo je i kako provodi sada dane bez Elvina, kako su se rastali i kada planira da ga poseti?
On će doći, ja još uvek ne mogu da mrdnem odavde. Normalno, to su normalne stvari, život teče, radi se, ide se dalje, čujemo se stalno, funkcionišemo kao i svi normalni ljudi.– otkrila nam je ona.

Happytv.rs
Foto:printscreen/instagram/izabela_aljoski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter