Izvor:
03.12.2019 u 06:34
0

ŠOK I NEVERICA: BELS OTKRILA ŠTA RADI KADA JE NIKO NE VIDI, OVO NISTE OČEKIVALI?! (FOTO)

OZBILJNA AKCIJA U VILI: PAVAO NIJE MOGAO DA SE OBUZDA, VRIŠTALA JE POD NJIM! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Izabela Alijoski Bels, svim srcem je uz svoju majku Slađanu Petrović, koja trenutno boravi u velelepnoj vili Parova! Međutim, niko nije očekivao da će ona svima priznati šta radi kada je niko ne vidi!

KONAČNO PROGOVORILA O NJEMU: NISAM MOGLA OVO DA MU OPROSTIM, SVE SAM OSTAVILA ZBOG NJEGA! (FOTO)

Naime, na društvenoj mreži na stranici grada Beograd, želeli su da čuju koliko zapravo ljudi provode vremena u prevozu, na šta je reagovala i Izabela!

7 munuta(ako nema gužve) ,idem taxijem. I 3minuta dok dođe! Nije loš i ovaj ako se zadesi da je vozilo u blizini,onda dođe brzo. U suptotnom čeka se jako dugo,tako da se nekad i ne ispalti čekati ih,a mala je razlika u ceni od regularnog taksija! – stoji između ostalog u poruci!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv / Printscreen
🙂

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter