Izvor:
15.12.2019 u 11:46
0

TEA OTKRILA PRAVU ISTINU O SEBI, BACILA OKO NA NJEGA: Padam na EGZOTIČNE momke!

Sinoć je u raskošnu vilu "Parova" ušla nova učesnica zabavno-humorističkog programa Teodora Čelarević, koja je svojom pojavom zasenila sve učesnike.

Naime, atraktivna plavuša je prvo bila gošća u emisiji "Glas naroda", a potom je Merlin iznenadio milionski auditorijum rekavši da će mlada devojka ostati u rijalitiju.

Čelarevićeva je specijalno za portal Hepi televizije ispričala nešto više o sebi, a potom ispričala šta je njen cilj ulaska u "Parove".

– Ušla sam u rijaliti, zato što želim da se ispromovišem. Hiperaktivna sam, i smatram da sam prava osoba za ovaj projekat. Slobodna sam, ali nije isključeno da ću naći dečka u vili. Ne tražim ljubav, ali ako se desi, desi se – otkrila je Teodora, te dodala.

– Mnogo mi se dopada jedan učesnik, vremenom ću otkriti ko je u pitanju – kaže Čelarevićeva u jednom dahu.

Inače, ona je specijalno za portal Hepi otkrila da posebne simpatije gaji prema momcima koji nisu sa naših prostora, već vatreni, egzotični.

– Volim Alžirce, njihov mentalitet je drugačiji od našeg, a meni to sasvim odgovara – priznaje zgodna takmičarka, te dodaje.

– Kao što Milijana voli starije muškarce, tako ja padam na egzotične – rekla je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva


PROČITAJTE I OVO:

UŽIVO! POČINJE GRADNJA MORAVSKOG KORIDORA: Srbija dobija prvi digitalni auto-put! (FOTO, VIDEO)

MERKEL ZOVE I RADNIKE IZ SRBIJE: Spremamo novi zakon za gasterbajtere, trebamo UČENE RADNIKE!

STUDENTSKE STIPENDIJE ZA 170 NAJBOLJIH AKADEMACA: Po 8.000 dinara mesečno, od oktobra ove do jula 2020!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter