Izvor:
01.05.2017 u 21:16
0

PROGOVORILA NAKON OGROMNOG PRITISKA: Dalila priznala šta je imala sa Zerininim Matom i otkud u toj priči Branka Okuka!

Odakle ti poznaješ Zerininog Mateu? Šta znaš o njemu?

Igrom slučaja imamo zajedničke prijatelje, a i poznaje se sa mojim rođacima. Do sinoć nisam znala da je reč o toj osobi. Znam dovoljno da mogu reći da ga poznajem.

On je tebe sinoć podržao iako sa Zerinom nisi u najboljim odnosima. Da li si to očekivala?

Naravno da sam očekivala jer on zna iz koje porodice dolazim i sa kim se družim, tako da ništa drugačije i nije mogao da kaže.

Da li ti je poznato odakle Mate zna Branku Okuku i da li su istinite tvrdnje koje je izneo za nju sinoć?

S obzirom da je rekao da poznaje Maju Stevović, Brankinu drugaricu, verovatno se preko nje poznaju, a što se tiče priče koju je rekao za Branku, ne mogu da tvrdim jer je ne poznajem napolju.

Da li se Mate sinoć onako poneo prema Zerini zbog njenog odnosa sa Nikolom Lakićem ili je posredi nešto drugo?

Ma, ima tu mnogo stvari zbog kojih je on reagovao u koje ne bih da se petljam. Nije Lakić problem, svašta se tu izdešavalo što je njega iziritiralo, krenuvši od odnosa prema meni pa dalje.

Pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter