Izvor:
30.05.2017 u 04:32
0

HAOS U VILI „PAROVA“: Javila se Dalilina majka, pa poručila Davidu da je za sve kriva njegova žena!

Vilu "Parova" već danima potresa svađa između dva brata Dejana i Davida Dragojevića koji su upravo zbog toga večeras na poligrafu.

Njih dvojica uporedo odgovaraju na pitanju, a ostali učesnici zabavno – humorističkog program iznose svoje stavove i mišljenja.

U toku emisije javila se Emina Mujić, Dalilina majka.

– Gledam ovo i ne mogu da verujem. Zar je ovo potrebno? Moram reći da ako je Aleksandra njemu rekla "Smradu", šta je onda s aonim što ona kaže Dejanu? Ako je Dejan kuče, šta je onda Bilja? David to ne vidi. Aleksandra, nemoj d abudeš u svakoj čorbi mirođija. Sve se videlo, i Vesna nahuškava Aleksandru i Davida protiv Dejana – rekla je Emina.

– Polako, tek ćemo da progovorimo za Dalilu – vikala je Vesna.

– Vesna, nemoj sa mnom da se igraš. David jeste privržen majci i Aleksandra to koristi. Koristi njegovu slabost. Aleksandra koristi svaki trenutak – vikala je Dalilina majka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter