Izvor:
31.05.2017 u 14:33
0

INTERVJU SA ALEKSANDROM SUBOTIĆ – I DEO: „Najviše me razočarao Dejan, zbog Dalile ide protiv svog brata!“

1.Kako si reagovala na Davidov i Dejanov poligraf, da li te je nešto povredilo?

– Jako sam povređena i teško mi je, videla sam da je 90% ukućana spremno sve da učini za novac, i da su okretali naše reči, napadali mene i Davida i pokušali da iskoriste način da se braća pomire protiv nas, ismevali su moje suze, izmišljali, jako sam razočarana jer se ja uvek trudim da u ljudima vidim nešto lepo, a oni vide igru i gledaju kako sebe da istaknu a nas ponize. E zbog takve igre se i desilo ono sa trudnoćom. Jako prljavo. Najviše me Dejan razočarao.

2.Kako reaguješ na Davidovu izjavu da se ne bi odrekao porodice zbog tebe? Smatraš li to ispravnom odlukom?

– Itekako. Mama, otac i brat su na prvom mestu i ni zbog jedne devojke se ne treba odreći familije.

3.Za razliku od Davida, Dejan bi se zbog devojke odrekao porodice. Smatraš li da je on više zaljubljen u Dalilu, nego David u tebe?

-Ja sam zgrožena tom izjavom! Ja sam sa njima ušla u sukob braneći svog muža od toga što njegov brat dozvoljava da ga vređa njegova devojka, ali tom izjavom je rekao da bi išao i protiv njega zbog nje.

Uskoro pročitajte drugi deo intervjua sa Aleksandrom Subotić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter