Izvor:
10.07.2017 u 18:02
0

KAO DA SE NE POZNAJU: Ove dve učesnice Parova prošle jedna pored druge na Adi Ciganliji a nisu se NI POZDRAVILE!

Nakon završetka čuvenog rijaliti programa Parovi, bivši učesnici nalaze se na meti gotovo svih medija u Srbiji. Njihove fotografoje ispunjavaju naslovne strane novina i portala, a posebnu pažnju izazvale su bivše drugarice i večite rivalke Sandra Subotić i Dalila Mujić. Opšte je poznato da je njihov odnos dodatno iskomplikovan činjenicom da su u vezi sa dva rođena brata Davidom i Dejanom Dragojevićem, koji uprkos svim sukobima svojih devojaka uspevaju da ostanu u dobrim odnosima. Poslednjih dana društvene mreže preplavljene su fotografijama ova dva para koji vrele letnje dane provode brčkajući se u savskom jezeru. Međutim ne postoji nijedna fotografija na kojoj su svi zajedno. Pretpostavljamo da su se zavađene zaove srele na kupalištu, ali očigledno su vešto izbegle da budu u zajedničkom društvu.

Kako zaljubljeni golupčići uživaju na Adi Ciganliji uverite se sami.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter