parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Slavko Janković ostao zatečen optužbama da ne iznosi istinu: NA OVAJ POZIV NIJE BIO SPREMAN!

Slavko Janković, bivši Miloševićev telohranitelj, večeras iznosi sve o kobnoj večeri hapšenja predsednika.

Njega je zateko poziv gospodina Manasijevića, koji je takođe bio zadužen za obezbeđenje predsednika, koji ga je optužio da ne iznosi istinu:

-Što ste pobegli i napustili krug? Vi to što pričate nema veze sa istinom. Nije u redu da tako priča za generala Sentu. Ne može tako da priča za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova. Niko nije tu izdao Miloševića. Mi imamo hijerarhiju neku. 

-Ja nisam pobegao. Nisam bio siguran da neće biti likvidacije, pa sam izašao na kapiju gde sam znao da mogu da se snađem. Nismo bežali, ostali smo tu gde smo zato su nam sudili 10 godina. Ja nigde nisam čuo da se kaže da obezbeđenje koje je unutra treba da izađe spolja! Pretili si nam stalno robijom dok smo bili tamo, nije mi uopšte bilo svejedno. - uzvratio je Slavko.

-Malopre ste rekli da ste bili sa Miloševićem i porodicom,  recite mi gde! Mnogi imaju što šta da kažu koji su bili sa Mirom tad. Marko uopšte nije bio tad u Beogradu. Prvu noć ste pobegli a drugu noć je on uhapšen u zoru! 30. na 31. je bilo pucanje. Ja samo znam pokojnog Bjelicu, a vi ostali, nikog nisam video! -nastavio je Manasijević.

-Nama je komandovao Bjelica! Recite mi koliko je ostalo iz Sentine ekipe. Samo dvoje, troje ljudi! - rekao je Slavko.

Manasijević ga je dalje optuživao da on nije bio ni blizu Miloševića, već da je predhodno veče napustio rezidenciju. Slavko je žestoko odgovorao i ostao pri svome da je Senta bio izdajnik.

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:00 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Ispovesti
02:30 Parovi - Live