Izvor:
20.09.2017 u 03:12
0

OVO DO SADA NIKO NIJE ZNAO: Slavko otkrio zašto je Slobodan Milošević uhapšen baš 31.marta, kao i ko ga je IZDAO!

Slavko Janković večeras u "Parovima" iznosi ekskluzivnu ispovest o hapšenju Slobodana Miloševića.

Otkiro je do sada nepoznate informacije o samom datumu hapšenja predsednika:

-Znalo se da je 31.mart datum koji je Amerika dala da se to završi, jer da on nije tad uhapšen on je trebalo da bude na zahtev Rusije predložen za predsednika svetske Internacionale. On je čovek koji je verovao u Ustav i državu.

On je nastavio priču otkrivajući i da je Slobodana izdao jako blizak čovek:

-Miloševićeva Vlada je imala organizaciju koja je mogla da vedri i oblači u Državnoj bezbednosti. Kada se rušila država i kada je došlo do izdaje, on je imao sve informacije. Nas 17 smo čuvali njega i njegovu porodicu. Senta Milenković je izdao Miloševića. Mi smo dobili informaciju da će tog dana biti hapšenje. Senta je pet dana pred napad otrčao kao svako jutro, ali nije se vratio. Za ato je dobio čin generala i neku sumu novca.

Ostanite uz Happy jer vas očekuje još detalja!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter