Izvor:
20.09.2017 u 03:26
0

Slavko Janković ostao zatečen optužbama da ne iznosi istinu: NA OVAJ POZIV NIJE BIO SPREMAN!

Slavko Janković, bivši Miloševićev telohranitelj, večeras iznosi sve o kobnoj večeri hapšenja predsednika.

Njega je zateko poziv gospodina Manasijevića, koji je takođe bio zadužen za obezbeđenje predsednika, koji ga je optužio da ne iznosi istinu:

-Što ste pobegli i napustili krug? Vi to što pričate nema veze sa istinom. Nije u redu da tako priča za generala Sentu. Ne može tako da priča za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova. Niko nije tu izdao Miloševića. Mi imamo hijerarhiju neku.

-Ja nisam pobegao. Nisam bio siguran da neće biti likvidacije, pa sam izašao na kapiju gde sam znao da mogu da se snađem. Nismo bežali, ostali smo tu gde smo zato su nam sudili 10 godina. Ja nigde nisam čuo da se kaže da obezbeđenje koje je unutra treba da izađe spolja! Pretili si nam stalno robijom dok smo bili tamo, nije mi uopšte bilo svejedno. – uzvratio je Slavko.

-Malopre ste rekli da ste bili sa Miloševićem i porodicom, recite mi gde! Mnogi imaju što šta da kažu koji su bili sa Mirom tad. Marko uopšte nije bio tad u Beogradu. Prvu noć ste pobegli a drugu noć je on uhapšen u zoru! 30. na 31. je bilo pucanje. Ja samo znam pokojnog Bjelicu, a vi ostali, nikog nisam video! -nastavio je Manasijević.

-Nama je komandovao Bjelica! Recite mi koliko je ostalo iz Sentine ekipe. Samo dvoje, troje ljudi! – rekao je Slavko.

Manasijević ga je dalje optuživao da on nije bio ni blizu Miloševića, već da je predhodno veče napustio rezidenciju. Slavko je žestoko odgovorao i ostao pri svome da je Senta bio izdajnik.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter