Izvor:
27.09.2016 u 18:47
0

INDIJA ROUZ, REA, NIA, NOEL… Ovo su NAJNEOBIČNIJA imena dece poznatih roditelja iz Srbije!

Ništa tako ne može da bude "maštovito" kao imena dece poznatih roditelja. I dok strane zvezde pomalo preteruju u izboru imena za svoje naslednike, poslednjih godina za njima ne zaostaku ni poznate mame i tate sa naših prostora.

Pevačica Nikolija Jovanović juče je na svet donela devojčicu, kojoj su ponosni roditelji dali ime Rea. A kako je mlada mama veliki deo svog život provela u Grčkoj, nije iznenađenje što je odlučila da naslednici da ime koje je često u ovoj mediteranskoj zemlji. Rea je žensko ime grčkoga porekla i znači "koja teče".

Početkom prošle godine Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića na svet je donela devojčicu Noel. U bukvalnom prevodu sa latinskog, Noel znači "dan rođenja" ali u hrišćanstvu i "rođenje Hrista" odnosno Božić.

Pevačica Ana Štajdohar i saksofonista Nikola Demonja, pre dve godine su postali roditelji devojčice Nie, a ponosni roditelji su otkrili kako su se odlučili za ovo neobično ime. Ime Nia sam slučajno našao na internetu dok sam tražio afrička imena, koja imaju svoja značenja. Nia znači smisao života.

Rija Čanak, ćerka voditeljke Ene Popov, po jednoj verziji je dobila ime po pevačici Rijani. Po drugoj, verovatnijoj, Ena se za ime Rija odlučila jer u prevodu znači "ona koja je jaka".

Anja Stojković, ćerka fudbaleske legende Dragana Stojkovića Piksija, nedavno je na svet donela devojčicu Indiju Rouz Valente. A kako je Indijin tata Italijan, Hugo Valente, nije neobično što je malena Piksijeva unuka dobila internacionalno ime.

Bračni par Janko i Biljana Tipsarević pre dve godine su postali roditelji malene Emili. U prevodu sa latinskog Emili znači "ona koja se takmiči", a ako se ima u vidu je tata malene Emili uspešni teniser, onda ne čudi zašto su roditelji dali baš to ime ćerki.

Političar Čeda Jovanović tata je četvoro dece koji se zovu Mihajlo Lajf, Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej.

Doorđe Miljenović, poznatiji pod nadimkom Skaj Vikler i njegova partnerka Anđela Stamenković pre četiri godine su postaliu roditelji malene Strele.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ana.stajdohar, callmelolita, nikki_nicole_, tipsarevicjanko, kidspot.com.au

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter