Izvor:
06.10.2016 u 16:24
0

RAZBACUJE SE LOVOM: Indi razbesnela javnost bahaćenjem na Instagramu (FOTO)

Pevačica Indira Aradinović Indi na svom Instagram profilu se pohvalila bakšišem koji je zaradila na jednom nastupu. Fotografija na kojoj drži kovčeg pun para izazvala je brojne negativne komentare. To joj se nije dopalo, pa se ponovo oglasila.

Ne mogu da verujem koliko primitivnog i glupog naroda, a pritom se primili kao komarci da je ovo sav moj novac, ja sam mislila da se ljudi obrazuju van Instagrama….Sem sto postavljaju samo fotografije…Kojima očigledno ubiše oči, a i dušu…A moje radno mesto doživljavaju kao mesto za prostituciju, koliko vidim….nisam sama u tom polsu…Nemojte da ste toliko ljubomorni i zli….Za svakog na ovom svetu ima mesta.

Sve je dodatno podgrejala kada je objavila još jednu fotografiju na kojoj sedi u skupocenom Ferariju, a ispod koje je napisala:

Kupljeno od bakšiša sinoć. Sad znate koliko sam zaradila. Status za proste duše – očigledno se našalila.

B92
Foto: Instagram/indy_official991

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter