Izvor:
06.10.2016 u 16:46
0

POZNATA SRPSKA GLUMICA ISKRENO: Uhvatila me trema zbog seksa sa…

Glumica Katarina Žutić je zablistala u filmu "Jesen samuraja", ali otkriva i kako joj je bilo kada je trebalo da snimi škakljive scene sa mlađim kolegom, Petrom Strugarom.

Iznenađena sam kako izgeldea "Jesen samuraja" i fascinirana sam time kako su urađene scene tuče. Smejala sam se toliko da sam mislila da će mi se šminka razmazati – priča Kaja Žutić.

Na pitanje novinara da li je sebi nešto zamerila kada je pogledala film, ćerka glumice Svetlane Bojković i glumca Miloša Žutića kaže:

Zameram sebi što sam ostarila. Ipak, to je glupo zameriti. Imala sam veliku tremu kada je trebalo da snimam škakljive ljubavne scene. Nikad to nisam radila s toliko mlađim kolegom, a Petra do tada nisam poznavala. Zahvaljujući reditelju Danilu Bećkoviću i Strugaru, nekako sam uspela da napipam tu estetiku – otkrila je lepa i buntovna Katarina.

Alo
Foto: Đ Kojadinović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter