Izvor:
12.06.2019 u 05:53
0

IDEMO NA MARS: Maya Berović fotografijom na društvenim mrežama iznenadila fanove! (FOTO)

Maya Berović je uvek tio top skockana i neko je ko veoma vodi računa o svom izgledu. A kada već vreme provodi kod frizera, ona nađe način da se dobro zabavi, ali i nasmeje svoje pratioce na društvenim mrežama.

Na fotografiji koju je danas postavila na svom Instagram nalogu, popularna pevačica pomalo podseća na vanzemaljca. S obzirom na to da je radila pramenove, Maya je napravila fotografiju dok je na glavi imala folije, pa zaista izgleda kao neko biće iz budućnosti.

Njeni fanovi su objavu lajkovali u velikom broju, a na šta vas Berovićeva podseća na prvi pogled, prosudite po fotografiji.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter