Izvor:
17.06.2019 u 14:25
0

ALEKSANDRA TADIĆ CIPKA ZA HEPI PORTAL: U DOBA HIPERPRODUKCIJE TEŠKO JE NAĆI SVOJE MESTO NA ESTRADNOM NEBU! (VIDEO)

Pevačicu Aleksandru Tadić Cipku publika je imala prilike da upozna kroz muzičko takmičenje, gde se već u prvom krugu odlično pozicionirala i zapala za oko mnogim muzičkim stručnjacima! Ona po prvi put govori za naš Hepi portal potpuno iskreno o svom početku, ali i koliko joj je zapravo bilo teško da se izbori za svoj deo estradnog kolača, kao i koliko je teško uopšte biti pevačica u doba kada sa svih strana mogu da vam stignu razne nepristojne ponude samo jer dobro izgledate!

Koliko je teško naći svoje mesto na estradi?

Estrada nimalo nije jednostavna, to je jedna velika mašinerija koja ima mnoštvo segmenata u kojima se treba uspešno snaći. Ja sam na samom početku karijere i nadam se da ću naći svoje mesto pod estradnim nebom. Da ću se pre svega dopasti publici, jer publika je ta koja odlučuje o svemu.

Kao neko ko je na početku, za sada veoma uspešne karijere, da li dobijaš nepristojne ponude?

Ja sam neko ko ne daje ljudima šansu a ni povod za takve vrste ponuda, bar ih do sada nije bilo. U ovom poslu mi žene moramo biti i provokativne i koketne sa kamerom ali to bar u mom slučaju traje dok su upaljene kamere. Ima ljudi koji to razumeju i onih koji manje razumeju, u svakom slučaju sve je to deo ovog posla. Sve i da je bilo takvih ponuda ja tome ne dajem nikakav značaj.

Kome je lakše na estradi pevačima ili pevačicima?

I pevačima i pevačicama je teško u današnje vreme hiperprodukcije gde jako puno pesama svakodnevno izlazi. Jednostavno teško je naći dobru pesmu, teško je usmeriti se, naći pravilan i dobar put i sve to prezentovati publici na pravi način jer publika vas prihvati ili ne prihvati. Mislim da je podjednako teško i muškom i ženskom delu da se izbore za svoje mesto, bilo da su početnici ili neko ko je već ostvaren…

Kako si se odlučila za ovaj poziv?

Ovo je moj poziv oduvek. Nešto o čemu sam maštala kao dete napokon se ostvaruje. Važno je znati šta želiš u životu, da budeš istrajan u tome. Da radiš na sebi i da poslušaš svoje srce kad je izbor posla u pitanju.

Ukoliko sagledaš svoju dosadašnju karijeru, šta bi menjala?

Pošto sam na samom početku karijere, nadam se uspešne. Kad kažem karijera mislim na to da iza sebe moraš imati diskografski rad, koncerte, puno dobrih pesama. Nadam se lepoj, uspešnoj i dugogodišnjoj karijeri. Eto tako mogu da kažem. Uskoro ću snimiti svoju prvu pesmu i predstaviti se publici i iskreno se nadam da će publika prepoznati moju energiju i da će voleti moj rad.

Tvoj emotivni status je?

Kažu da je najinteresantnije biti tajanstven, tako ću ja biti tajanstvena pa vam neću ništa odgovoriti na to pitanje kada je moj emotivni status u pitanju. Ali samo ću vam reći da sam veoma zadovoljna.

Da li je poznatim ličnostima teško da održe svoju vezu daleko od očiju javnosti?

Pa mislim da ima slučajeva koji jednostavno ne žele da dele ni sa kim svoju privatnost i tako funkcionišu. Ja mislim da ni u čemu ne treba preterivati. Ni u skrivanju ni u eksponiraju. Publika očekuje da se neke stvari podele sa njom i to je sasvim u redu.​​​​​​​

Kada bi birala kako bi izgledao tvoj idealni muškarac?

-KAKO BI IZGLEDAO MOJ IDEALNI MUŠKARAC? Pa bas kao ovaj sada pored mene…(smeh)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter