Izvor:
23.11.2016 u 16:32
0

OVO NIKO NIJE MOGAO DA NASLUTI: Mnogi su mislili da će posle RASKIDA SA TEODOSIĆEM biti utučena, a ANASTASIJA… (VIDEO)

Ćerka naveće balkanske dive Ceca Ražnatović Anastasija ne prestaje da puni novinske stupce vezom sa trenutno najuspešnijim košarkšem Srbije Milošem Teodosićem, koji trenutno igra za moskovski CSKA.

Vest da su Anastasija i Teo raskinuli vezu, odjeknula je kao grom iz vedra nema, a trenutno se najviše spekuliše šta je glavni razlog njihovog razlaza.

Iako su svi mislili da će lepa Tasa biti neutešna i da će se oporavljati posle prekida veze, izgleda da nije tako. Ako je suditi po objavama koje kači na društvene mreže, nastavila je dalje i ostavila vezu sa košarkašem u lepom sećanju.

Pogledajte poslednji Anastasijin video sa Instagrama:

https://www.instagram.com/p/BNHlwLwAEF1/?taken-by=raznatovicanastasija

Happytv.rs
Video: Instagram/raznatovicanastasija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter