Izvor:
14.12.2016 u 04:41
0

Nikolija ponovo trudna? Otkriva detalje o proširenju porodice!

Rea je definitivno najlepša stvar koja može da se dogodi nekome, kazala je novopečena mama Nikolija…

Nikolija Jovanović i njena majka, poznata pevačica Vesna Zmijanac, podelile su utiske oko rođenja malene Ree, ali su otkrile i planove za predstojeću godinu.

Nikolija tvrdi da je ova godina do sada bila najlepša godina u njenom životu i da je za to pre svega zalužna njena ćerka Rea.

– Za sada je ovo moja najlepša godina u životu. Sijam. To je zbog Ree i ovo je definitivno najlepša stvar koja može da se dogodi nekome i to znaju svi roditelji – tvrdi Nikolija i dodaje:

Mnoge je zanimalo kako se oseća Vesna od kako je postala baka, a pevačica tvrdi da za njena osećanja ne postoje reči.

– Ovo je prvo unuče, i stvarno nemam teksta. Izbanalizovati tu radost, da je objasnim nekom… Niti želim niti hoću. Meni su govorili da je to nešto što ne može da se opiše, a ja im do sada nisam verovala – objasnila je ponosna baka.

Pink.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter