Izvor:
20.02.2017 u 17:42
0

(VIDEO) Novi blam: POGLEDAJTE KAKO JE TRAMP IZBLAMIRAO MELANIJU!

Opšte je poznato da novi predsednik Amerike Donald Tramp ne može da se pohvali bogatim kavaljerskim bontonom, što smo u poslednje vreme više puta videli.

Zbog toga najviše ispašta njegova supruga Melanija Tramp, koja je poslednjih meseci, od kako su dospeli u žižu svetske javnosti, više puta istrpela situacije koje bi mnoge žene nazvale pravim poniženjem.

Poslednja u nizu ovih situacija dogodila se juče, kada su Donald i Melanija izlazili iz aviona.

Prilikom sletanja na Floridu, elegantna prva dama silazila je niz stepenice na visokim potepticama, dok je Donald hitro marširao ispred nje, umesto da joj kao džentlmen ponudi ruku i pomogne joj da siđe.

Čekao ih je automobil, pa se može pomisliti da Melanija i nije morala dugo da se muči, ali tu nije bio kraj – umesto da sačeka suprugu i otvori joj vrata automobila, Donald je seo na zadnje sedište džipa, zalupio vrata Melaniji ispred nosa, a prva dama je morala da obiđe autobil i uđe sa druge strane.

Mnogi su prokomentarisali da je ovaj potez još jedan u nizu dokaza da predsednik nema mnogo poštovanja za svoju prvu damu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter