Izvor:
03.03.2017 u 07:59
0

OSKAROVAC U SRPSKOJ PRESTONICI: Džejmi Foks posetio Beograd, evo i zbog čega! (FOTO)

Američki glumac i oskarovac Džejmi Foks bio je specijalni gost na otvaranju restorana Elene Karić.

Naime, holivudski glumac, koji je sa Simonom de Karićem prijatelj već više od 20 godina, bio je specijalni gost porodice Karić, a fotografiju sa druženja podelila je njegova supruga Tamara Nikolić.

– Jedan jedini Džejmi Foks je došao da nas poseti. Najbolji si – napisala je Tamara u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, a na kojoj pozira u društvu glumca i članova porodice.

Inače, Danijela Karić i Tamara Nikolić su se pre nekoliko dana družile sa Džejmijem tokom trajanja milanske Nedelje mode, a fotografije iz ludog noćnog provoda objavile su na svom Instagram profilu.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/tamaranikolicoffical

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter