Izvor:
05.04.2017 u 20:31
0

POSLE 27 GODINA: Doktor Igi otkrio kako je nastao hit „Oči boje duge“!

Pesma "Oči boje duge" obeležila je devedesete godine, a Doktor Igija proslavila i učinila zvezdom.

Doktor Igi i dalje snima pesme, a takođe drži časove skijanja, jer je inače instruktor ovog zimksog sporta. Igor priznaje da mu publika i dan danas često traže da izvede pesmu "Oči boje duge". Pre 27 godina je objavljena ova numera, a Igi je konačno otkrio kako je nastala pesma kao i kome je posvećena.

– Pesma je nastala slučajno. Naš kompozitor je u trolejbusu video neku devojku, svidela mu se i počeo je da zvižduće neku melodiju, došao je kući i majci rekao da ćuti da bi snimio to na kasetofonu. Posle je to prepakovao u kompjuteru. Tako je nastala ta melodija. Kad smo snimili to u studiju i ja i producent smo odmah osetili da će biti veliki hit, ali da će biti baš toliki mega hit i toliko vremena trajati, to niko nije mogao da pretpostavi – ispričao je u jednoj emisiji. On je dodao da nije obožavalac muzike koja je danas popularna.

– Ne dopada mi se ova sadašnja muzika, iskreno. Nemam ništa protiv ljudi koji rade to, ali ja to ne slušam. Ja volim stare balade iz devedesetih godina, volim muziku devedesetih, više stranu nego domaću. Volim ovaj neki moderan haus, ali veseliji, čim je nešto depresivno to mi ne odgovara – rekao je Igi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Facebook/driggy90

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter