Izvor:
08.04.2017 u 17:12
0

NE JAVLJA SE NIKOME: Kaća Grujić napustila Srbiju, porodica zabrinuta za nju!

Katarina Grujić iznenadila je javnost kada je potvrdila da je raskinula s dečkom Nemanjom Buhom, s kojim je bila rešena da stane i na ludi kamen. Pevačica se danima ne javlja porodici zbog čega su veoma uznemireni.

Porodica je veoma uplašena za Kaću i u strahu su da će joj se desiti nešto loše.

Kaća je u Crnoj Gori kod drugarice. Ona nije želela nikom da kaže gde će i sa kim. Htela je samo da pobegne od svega što dalje, i zato je otišla na aerodrom. Kod sebe je imala pasoš i novac, i to joj je bilo sasvim dovoljno da ode iz zemlje. Njena porodica ju je zvala satima, ali se ona nije javljala. Tek sutradan im je poslala SMS i obavestila ih gde se nalazi i ukratko objasnila da želi da bude sama. Međutim, oni su se zabrinuli i sada joj konstantno pišu da se vrati u Srbiju. Oni su svi van sebe jer se plaše da joj se nešto ne desi – kaže izvor "Sveta".

I dok Kaćina porodica strahuje, ona se oglasila putem medja, te je juče ekskluzivno za "Alo!" potvrdila raskid veze i izjavila da se neko vreme neće vraćati u Srbiju.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter