Izvor:
09.04.2017 u 18:06
0

MUŽ ZA PRIMER: Topalko častio ženu, mast iz butina ubrizgala u usne! (foto)

Vesna Topalović za nova usta pukla čak 1.500 evra, jer nije želela veštački materijal, već prirodni, a ta metoda je i najskuplja.

Milan Topalović Topalko (40) platio je svojoj ženi Vesni novi izgled. Kako Kurir saznaje, pevač je iskeširao 1.500 evra za povećanje usana svoje supruge, koje je ona nedavno uradila u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.
– Reč je o povećanju usana filerom od vlastite masti. Vesni je hirurg uzeo tkivo sa unutrašnje strane butina i prenosom masnih ćelija sa matičnim ćelijama ona je povećala i podmladila kožu svojih usana. Intervencija je trajala oko sat vremena, Vesna je još dva sata provela odmarajući se na klinici, a potom je puštena kući. Sad ne izlazi nikuda dok joj ne spadne otok – otkriva neimenovani izvor.

Vesna Topalović (44) nije nam odgovorila na poziv, pa smo pozvali Topalka, koji je, po običaju, celu priču okrenuo na šalu.
– Jeste, stavljala je nešto u usne, ali ne znam šta. Ne razumem se u te medicinske metode. Znam samo da je sva natekla kao da su je ose izujedale (smeh) – kratko je odgovorio folker.

Kurir
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter