Izvor:
09.05.2017 u 05:11
0

OTKAZAO SVE NASTUPE: Mile Kitić zbog srčanih problema hitno primljen u bolnicu!

Mile Kitić imao je pre nekoliko dana zdravstvenih problema. Folker se navodno požalio na bolove u grudima, a njegova supruga, pevačica Marta Savić, hitno ga je odvezla u bolnicu.

Kada je stigao u bolnicu, lekari su mu konstatovali enormno visok pritisak, dok su bolovi u grudima jasno govorili da se radi o srčanim problemima. Istog trenutka su mu urađene analize i on je zadržan u bolnici. Lekari su konstatovali premor srčanog mišića, zbog čega je sve vreme pod strogom kontrolom tima lekara koji prate njegovo stanje. Oni će u narednih nekoliko dama odlučiti da li će i kada biti operisan, da li će mu ugraditi pejsmejker – rekao je izvor upućen u situaciju.

Prijatelj porodice Kitić potvrdio je da je Mile Kitić u bolnici i da se oporavlja, i dodao da folker nije još imao operaciju i da ne zna da li će biti eventualnog operativnog zahvata i biti.

Pevačeva supruga Marta Savić objasnila je šta se desilo.

Mile je imao dosta nastupa i iscrpeo se. Bio mu je visok pritisak i osećao se veoma loše, pa smo tražili medicinsku pomoć. Nažalost, prvi put u životu je morao da otkaže nastupe. Sada se oporavlja i to je najbitnije – rekla je Savićeva.

Izvor: Alo
Foto: Twitter/Veceras u dijaspori, Instagram/marta_savic_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter