Izvor:
16.05.2017 u 17:47
0

„ZBOG JEDNE DIVNE CRNE ŽENE“: 45 godina pevamo ovaj hit, a nastao je zbog ove lepotice! (video)

Kićo Slabinac, čuveni pevač koji je otpevao neke od najlepših pesama svih vremena, hit "Zbog jedne divne crne žene" posvetio je ženi čijom lepotom su mnogi bili opčinjeni. Pesma je nastala u avionu.
Vanvremenski hit “Zbog jedne divne crne žene” nedavno je proglašen za najlepšu baladu ikada napisanu i otpevanu, a iza sebe krije predivnu romantičnu priču.
Naime, slavni pevač Kićo Slabinac koji je otpevao ovu pesmu istu je i napisao i to na letu iz Amerike za Zagreb. On je davne 1972. godine bio na turneji u SAD i igrom slučaja upoznao je, kako je davnih godina opisao, “divnu crnokosu devojku”.
Međutim, ubrzo je usledio povratak u rodni kraj, i velika patnja koju je Kićo osećao zbog crnokose devojke.
A crnokosa devojka jeste žena koju javnost danas zna kao nekadašnju ljubavnicu Miroslava Ilića, sa kojom pevač ima sina Devina. Mirjana Antonović tada je živela u Americi, u koju je došla nakon što je iz rodnog Beograda prvo izbegla u Austriju.

Lepotica zbog koje je nastala čuvena pesma pred našim kamerama je potvrdila da je pesma nastala u avionu, ne krijući zadovoljstvo što je upravo njoj posvećena.

Telegraf
Foto: Facebook/Kićo Slabinac
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter