Izvor:
10.06.2017 u 17:53
0

ZAMALO DA BUDE DEO FAMILIJE KARIĆ: Naša poznata pevačica se dugo zabavljala sa članom elitne porodice!

Anabela i Gagi su tačnu na svoj brak nakon mnogih trzavica stavili 2009. godine i tada su se razišli i poslovno. Anabela je krenula da gradi solo karijeru, a onda je na proleće 2010. godine ušla u rijaliti šou "Veliki Brat VIP", gde je upoznala manekena Mladena Radulovića, sa kojim je pred kamerama započela emotivnu vezu. Veza je potrajala i nakon izlaska iz rijalitija, čak su uspeli i da se vere.

Ipak, u januaru 2011. godine Anabela je raskinula verdibu sa Radulovićem i nakon samo četiri meseca uplovila u romansu sa Sašom Nedeljkovićem, sinom Olivere Nedeljković, inače sestrom braće Karić, koji je u to vreme živeo u Rusiji. Pevačica je tada rekla da je srećnija nego ikada pre, ali da ne planira da se seli u Moskvu.

– Pustila sam da vreme učini svoje i veza nam se desila spontano. Uživala sam u periodu našeg druženja i upoznavanja. Saša je pravi gospodin sa predivnim manirima. Lepo je vaspitan, nežan, pažljiv i zaštitnički nastrojen. O njemu mogu da kažem zaista sve najlepše – rekla je tada Anabela o Saši.

Iako su mnogi mislil da se pevačica nameračila da postane snajka familije Karić i da će taj cilj ostvariti po svaku cenu, ona je to demantovala raskidom veze sa Nedeljkovićem krajem 2011. godine.

Inače, ovaj mladić nosio je epitet velikog stradnog zavodnika i za njega su se lepile mnoge poznate devojke. Nakon Anabele on je bio u vezi sa manekenkom Sandrom Obradović nekoliko meseci, koju je, prema pisanjima medija, čak i verio. Nedeljković je, navodno, nakon što je ostavio Sandru smuvao i pevačicu Katarinu Živković.

Blic
Foto: Isntagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter