Izvor:
10.07.2017 u 18:58
0

VIKTOR SAVIĆ IZNENADIO IZJAVOM: Sramota me je što još uvek nemam decu! (foto)

Glumac Viktor Savić gostujući u jednoj emisiji istakao je da mu je žao što se još uvek nije ostvario u ulozi oca, a uskoro će napuniti 34 godine.

– Sramota me je što još uvek nemam decu. Pa ja sam sa četdeset godina mogao da budem deda, a još nisam ni otac. To je velika greška ljudi u današnjem vremenu, što ne osnivamo porodicu, zato tako lako odustajemo od ljudi, odlazimo iz veza, iz odnosa – rekao je Savić u jednoj emisiji.

Ipak, na pitanje da li uskoro planira ženidbu sa devojkom Teodorom, odgovorio je odrično jer mu momački život verovatno još uvek i te kako odgovara.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter