Izvor:
16.07.2017 u 21:07
0

Milica Dabović uputila mami dirljivu poruku: „IZDRŽI, IZDRŽALA SI I GORE!“

Milica Dabović uputila je na Instagramu nesvakidašnju poruku svojoj mami, Nevenki.

Naime, Milica je objavila kolaž fotografija sa svojom mamom i uputila joj emotivnu rođendansku čestitku koja je raznežila sve njene fanove na ovoj društvenoj mreži.

– Danas je rođena moja majka Nevenka koja je na svet donela četvoro dece i ja želim da se zahvalim Bogu na tome! Da nije tebe, majko, ne bi bilo ni nas! Hvala ti za sve ove godine što si nas volela, trpela i što si nas učila koliko je biti dobar čovek najvažnije. Ti si moj heroj, voli te tvoja srednja ćerka Milica! Izdrži, izgržala si i gore… Jer samo hrabri opstaju – napisala je Dabovićeva u opisu fotografije.

Podsetimo, Milan Dabović, brat poznatih košarkašica Ane i Milice Dabović osuđen je na šest godina zatvora zbog dilovanja droge. Verujemo da Milicina mama prolazi koz težak period i da joj je podrška neophodna.

Izvor: alo.rs
foto: instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter