Izvor:
16.08.2017 u 13:17
0

ONA JE BOMBA: Naša glumica pali i žari na internetu!

Vreme je više nego na njenoj strani, pa je neminovno da glumica svojim izgledom i ženstvenošću privlači kao magnet.

Bez obzira što Lidija Vukićević (55) opravdano nosi titulu jedne od najlepših i najzgodnijih srpskih glumica i svima je već dobro poznata njena savršena linija, popularna "Violeta" žari i pali objavama na društvenim mrežama.

Osim što je nazivaju nazgodnijom, Lidija je i prirodna lepotica i među najženstvenijim je damama, a godine ne samo da su na njenoj strani, nego i više od toga.

Snimak na kojem atraktivna glumica izlazi iz reke Save u seksi kupaćem kostimu koji ističe njene obline mnogi su premotavali iznova i iznova, a kada pogledate biće vam jasno zbog čega.

– Nemoj da me snimaš! – napisala je Lidija na Instagramu kao objašnjenje za video kojim je mnogima ulepšala dan, pogotovo muškarcima.

Video možete pogledati OVDE

IZVOR/informer.rs

video/foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter