parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ZABORAVLJEN: Nekada najbolji frajer i zvezda srpskog glumišta a danas lutajući duh!

 

Da ste pitali ljude krajem osamdesetih koji su najperspektivniji glumci tj. ko im se čini kao zvezda u usponu, nema šanse da ne bi odgovorili jedno od ova dva imena: Žarko Laušević i Nebojša Bakočević. O prvom naravno sve znamo i o uzrocima njegovog pada, ali drugog smo praktično zaboravili.

Bakoč je od filma "Bal na vodi" (mladi Glen) koji je izašao 1986. godine pa negde do početka '90-ih nanizao pravu seriju hitova poput "Kako je propao rokenrol", "Dogodilo se na današnji dan", "Velika frka", "Crni bombarder", a onda posle nekoliko godina u kojima je proredio uloge došao je konačan kraj ozbiljne karijere 1999. godine sa minijaturom u filmu "Nož". 

Čudno je šta je bilo sa momkom koji je važio za najveću frajerčinu svog vremena i za kojim su potpuno odlepile devojke i žene širom Juge. Tek ponekad se posle čulo nešto o njemu i to uglavnom negativno. Priče o heroinu postale su opšteprihvaćene, a najbizarnija je bila ona prema kojoj je Nebojša izvršio pljačku u Kotoru i završio u zatvoru... naravno, u pokušaju da nabavi novac za dop.

U par izjava koje je dao naveo je da se povukao zato što ne želi da bude estradna ličnost, već da u miru živi. Pošto i danas ima dosta poklonika njegovog lika i dela, naravno da ga ljudi i viđaju i prepoznaju u Beogradu, a uglavnom su komentari da "se smuca" ili "baulja", te da i dalje ne odustaje od starih navika.

Možda i ne treba to uzeti sa tolikom dozom sigurnosti budući da je ova legenda ipak prešišala i 50 leta, tako da ćemo ipak živeti u uverenju da se smirio i da uživa u porodičnom životu.

 

Srbijadanas.rs
Foto: Arhiva/Youtube

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 PAROGRAF
02:30  Parovi - Live