Izvor:
15.09.2017 u 23:40
0

BACILA OKO NA ANINOG RASTU: Anastasija oduševljena slavnim reperom! (foto)

Ražnatovićeva je oduševljena radom repera, s kojim je nedavno stupila u kontakt i dogovorila se da joj napiše pesmu za prvi album

Anastasija Ražnatović nedavno je krenula da priprema pesme za prvi album, a pored najvećih hit-mejkera angažovala je i Stefana Đurića Rastu.

Cecina naslednica poslednjih dana vredno radi i traži pesme za prvi CD, a veliku podršku pruža joj mama. Njih dve zajedno biraju pesme, a Ceca je Anastasiju savetovala da angažuje proverene autore. Iako je prihvatila mamine sugestije, Anastasija je odlučila da napravi mali iskorak i da kontaktira sa suprugom Ane Nikolić.

– Anastasija je oduševljena Rastom i obožava njegove pesme. Ona voli taj neobičan zvuk i ritam, a i generalno, sve što on uradi, bude apsolutni hit. Pritom, Tasa je više u pop i r‘n‘b fazonu, pa joj Rasta odgovara. Već je kontaktirala s njim i objasnila šta želi – kaže izvor blizak Cecinoj ćerki i dodaje da je folkerka insistirala da joj neke pesme napiše njena dobra prijateljica i saradnica Marina Tucaković, kao i Damir Handanović.

– Anastasija je već pikirala numere koje prete da postanu ozbiljni hitovi i pitanje je dana kada će ući u studio – završava izvor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter