Izvor:
30.07.2016 u 16:03
0

OSTAJU U KOMŠILUKU: Ovo je dom u kom će živeti porodica OBAMA posle napuštanja Bele kuće (VIDEO)

Dok su u Sjedinjenim Američkim Državama u poslednje vreme u centru pažnje predsednički kandidati Hilari Klinton i Donald Tramp, sadašnji predsednik Barak Obama izgleda rešava neka životna pitanja.

S obzirom na to da po isteku mandata njegova porodica mora da napusti Belu Kuću, logično je da im je glavni zadatak da pronađu novi dom. Sudeći po pisanju nekih američkih medija, oni su ga pronašli!

Kuća u koju će se useliti Barak i Mišel Obama sa svojim ćerkama nalazi se u rezidencijalnom delu Vašingtona koji se zove Kalorama. Sagrađena je 1928. godine, ima devet spavaćih soba, a trenutno je procenjena na 6,3 miliona dolara.

Pogledajte kako izgleda novi dom porodice Obama.

Izvor: Mansionglobal
Foto: You Tube/Printscreen/Homevisit

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter