Izvor:
02.06.2018 u 01:39
0

PEVAČICA LUDO ZALJUBLJENA: Evo koji potez je napravila! (foto)

Snežana Đurišić više ne krije koliko je zaljubljena u svog partnera, ginekologa Vanju Miloševića, pa je to priznala i na društvenim mrežama.

Otkako je pre nekoliko meseci u javnost dospela informacija da je otpočela vezu s uglednim doktorom, legenda narodne muzike rešila je da se opusti i da ne skriva više svoju ljubav. Nedavno se Snežana ruku pod ruku sa Vanjom pojavila na rođendanu Anastasije Ražnatović i ponosno pozirala pred foto-reporterima, a sada je otišla i korak dalje!

Đurišićka je, naime, na društvene mreže postavila sliku ginekologa staru nekoliko godina, uz emotivnu poruku:

Lepi moj! Vanja Milošević.

Nakon što smo došli u posed prvih zajedničkih fotografija pevačice i doktora, Milošević je za naš list priznao da voli svoju partnerku.

Iskreno, mislim da je ona prava princeza i daj bože da nam je više takvih! – rekao je doktor o svojoj izabranici.

Da je njihova ljubav velika, pokazuje i to što je pevačica u prvoj polovini godine sa ginekologom započela i zajednički život – preselila se u njegov stan na Čukaričkoj padini. Ubrzo nakon toga, njih dvoje su otišli na prvo zajedničko putovanje, na zimovanje u Austriju.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter