Izvor:
24.09.2017 u 16:45
0

Muškarci, probajte: Vežba koja podstiče stvaranje testosterona!

Čučnjevi telo čine pokretljivijim, pa nećete na početku svakog treninga imati osećaj ukočenosti i manje će biti potrebno da se zagrejete. Ova vežba pojačava lučenje hormona rasta i testosterona.

Vežbe čučnjeva su odličan način da ojačate noge i donji deo tela, a utiču pozitivno i na druge mišiće, pre svega stomačne i to donje koje je inače teško definisati i osloboditi masnih naslaga.

Ova vežba smanjuje i rizik od povreda kolena, kao i zglobova uopšte, uz redovan trening oni postaju otporniji i čvršći.

Osim toga, čučnjevi telo čine pokretljivijim, pa nećete na početku svakog treninga imati osećaj ukočenosti i manje će biti potrebno da se zagrejete.

Dva, posebno važna, razloga zbog kojih bi trebalo da počnete sa ovom vežbom su pojačano lučenje hormona rasta i testosterona.

novosti.rs
Foto: Twitter/vezbaj_rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter