HOROSKOP KAŽE: Znakovi kojima će ova nedelja biti za pamćenje!

 

Sudbina im otvara sva moguća vrata

Koliko god da se nadate dobrom, zvezde vas uvek iznenade i daju vam još bolje. Evo za koja tri horskopska znaka će ovo biti nedelja iz snova.

Sunce je u Biku, pa ćemo svi malo biti prizemniji i negovati sebe više nego obično.

Venera, planeta ljubavi, takođe, ulazi u Bika i donosi gomilu lepih emocija.

Saturn i Pluton su retrogradi, a to je nećete verovati baš dobro u ovoj konstalaciji zvezda.

Evo ko će imati najviše razloga da se raduje tokom ove nedelje.

BIK

Potpuno ste oslobođeni stega i imate priliku da se iskažete u potpunosti.

Napokon možete da osetite sami sebe. A sve je to zahvaljujući činjenici da su Sunce, Merkur i Venera u vašoj prvoj kući ličnosti. Usklađeni ste sa svojom snagom, ali i sa talentima, pa vam je samopouzdanje na zavidnom nivou. Kada 18. Venera stupi u konjukciju sa Uranom, planetom pobune i promene, osetićete slobodu iz sasvim druge perspektive u odnosu na onu koju ste do sada imali.

Pun mesec će prosto obasjati vaš društveni život. Približiće vas ljudima na koje ste bili i zaboravili. Imaćete gomilu mogućnosti u svojim rukama. Možda bi jesdino trebalo da odustanete od partnera koji vas sprečava da se emocionalno iskažete i koji vas sputava i ne dozvoljava vam da napredujete.

Kreativnost i avanturistički duh će napokon doći do izražaja.

DEVICA

Filozofske težnje i avanturistički duh vas neće napuštati kada su i Sunce i Merkur i Venera u vašoj devetoj kući učenja i spiritualne ekspanzije. Krenite putem koji je manje uzan i oslobodite se opterećujućih misli koje vas progone. Uran, planeta slobode, će se priključiti Veneri i to će stvoriti želju da napokon kažete sve što vam je na umu i na duši.

Od danas Sunce formira trigon sa Saturnom i Plutoinom, koji su oba retrogradni. Pošto se sve dešava u vašoj petoj kući zabave i zadovoljstva, bićete u prijatnom društvu i isto tako raspoloženi. Mogli biste samo da naučite kako da raširite tu magiju koju nosite u sebi i da ceo svet bude srećan. Spontanost je vaše drugo ime ovih dana.

JARAC

Putujete prema nečemu potpuno predivnom.

Vi ste usred neverovatne zabave i plivate u vremenu uživanja, a to vam niko ne sme zameriti. Romansa je obavila svoja krila oko vas, a strast ne možete da savladate. Sunce, Merkur i Venera su u vašoj petroj kući kreativnosti i zabave, pa ćete sve videti u mnogo i to vedrih boja. Kada Venera i nekonvencionalni Uran pomešaju svoje energije krajem nedelje, doživećete takav udar inspiracije da to nikako niste očekivali.

Dok se Sturn i Pluton provlače kroz vašu prvu kuću ličnosti i to u retrogradnom smeru, vi ćete bukvalno porasti kao osoba i videćete sebe iz druge perspektive. Pronaćićete svoju pravu svrhu. Valjalo bi da vam uvek na pameti bude ko ste i šta ste, pa čak i kad Sunce nije u trigonu sa ove dve planete i kada život nije cveće.

 

 

 

 

 

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:00  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Parovi - Jutarnja kafica
14:45  Serija: Suze moje sestre
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Kviz: Naslovna strana
18:30  Glamur
19:00  Upoznajte parove
21:00  Kviz: Soba sreće
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Live