DANAS POČINJE: Mesec i sunce se spajaju u Blizancu, idealna klima za važne životne promene!

 

Mesec i Sunce će se 3.juna spojiti u znaku Blizanaca. Mesec će tada biti jedva vidljiv. Ovo je dobro vreme za početak nečeg novog, započnite nove projekte. Isplanirajte nov način ishrane kako bi se oslobodili viška kilograma. Započnite sa zdravim novim navikama.

Ovaj Mlad Mesec je predznak velike sreće, radosti, naročito sa novcem i u ljubavi. Sada imamo rađenje novog ciklusa koji će biti aktuelan tokom juna. Sunce i Mesec će vas obasuti energijom koja će vas pokrenuti u novim odnosima, poslovima i putovanjima. Moguće je da ćete se osećati uznemireno, da ćete loše spavati, bićete emotivno osetljivi ili će vas mučiti glavobolja, vrtoglavica i lupanje srca. Sve su to znakovi da se morate nečega osloboditi. Otpustite u ovom period negativne emocije, prekinite loše odnose i smanjite fizički rad ako se osećate preumorno. Menjajte nešto u svom životu, unesite novine na polju posla ili ljubavi. 

Imamo takođe Venerin aspekt sa Plutonom, pa će ta energija pokrenuti neodoljive strasti i emocije. Obasuće vas prah fatalne ljubavi, koja će ušetati u vaš život. Očekujte sudbinske susrete i leptiriće u stomaku.

Mladi Mesec se dešava u Blizancima, astrološkom znaku koji je radoznao, svestran i sve ga mnogo interesuje. Tako da je ovo period kada ćete napraviti dobre kontakte, povećati komunikaciju, izraziti se kroz pisanje i stvarati umetnička dela svojim rukama.  Organizacija će vam ići dobro i postići ćete da odradite više stvari u isto vreme. Dobar je period za nova prijateljstva i za druženje. 

Možda ćete poželeti da upišete neki kurs, organizovaćete  lep izlet ili ćete uživati u roštiljanju sa prijateljima. Počeće da vam se rađaju nove ideje, budite kreativni i opušteni, budite otvoreni za saradnju sa drugima. 

Koristeći svoju intuiciju, možete otići daleko. Lako možete skočite na stepenik više. Možda osećate da treba da pokrenete nešto novo. Šansa je da izrazite sebe kroz kreativnost.

16.juna pripazite na svoje želje, budite realni, ne očekujte previše. Takođe, pazite da ne preterate sa alkoholom, hranom, lekovima ili sa nečim drugim. Ne obećavajte drugima previše i ne verujte baš svakome. Zaštitite se od manipulatora. Preispitajte svoje odnose, neke stvari će izaći na videlo.

18.juna  dobro osmislite svoj cilj, velike su šanse da ostvarite svoje snove. Naporno radite i trud će se isplatiti. Duhovna mudrost vam može pomoći za samodisciplinu, mir i staloženost. Budite strpljivi i istrajni, ne odustajte!

Srbija danas
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Kviz: Naslovna strana  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Provodadžija  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
21:00  Provodadžija  
22:00  Goli život  
23:20  Novajlije reality