Izvor:
04.06.2017 u 13:51
0

KAKVU TAČNO ŽENU TRAŽE HOROSKOPSKI ZNACI? Jarčevi vole starije i ozbiljne, Bik punije a Lavovi…

Zanima vas kakvu devojku traži koji znak u horoskopu? Ovaj tekst će vam pomoći da proverite koje su vam šanse da osvojite tog frajera na koga ste bacile oko.

OVAN

Ovnovi su skloni mršavijim devojkama, a naročito vole crvenokose i plavuše. Međutim, njima je izgled u drugom planu. Ono što Ovan zaista očekuje od žene jeste da mu se uvek prilagođava i da ne zahteva nikakve kompromise jer on želi da bude glavni.

BIK

Bik ima dva zahteva – njegova draga mora da bude sjajna u krevetu ali još bolja u kuhinji. Bira žene hedoniste koje su uvek sređene, našminkane i doterane, i vole kada njihove dame imaju obline.

BLIZANCI

Blizancu je najvažnije da imate dobar smisao za humor i da ste uvek spremne za avanturu. Ozbiljne priče kod njega ne prolaze. Generalno vole mršavije devojke, ali to kod njih nije čvrsto pravilo jer vole da probaju sve.

RAK

Rak u suštini ne traži ženu već drugu majku. Morate sjajno da se složite sa njegovom porodicom, i morate da sve njegove potrebe stavljate u prvi plan. Rak voli dame sa oblinama, a najvažnije im je da ima velike grudi, i po mogućstvu plavu kosu.

LAV

Lav traži ženu kojoj neće dosaditi da mu se večno divi, čak i kada po hiljaditi put prepričava isti podvig. On to neće uzvatiti istom pažnjom, već skupim poklonima. Ne voli hladne i zatvorene žene, a vole atraktivne devojke sa silikonima. Što više veštačkih detalja, veća šansa da ćete ga osvojiti.

DEVICA

Devica traži idealnu ženu, i zato je velika šansa da će ostati sam. Kada ovaj muškarac zamišlja ženu, ima viziju idealne domaćice iz pedesetih godina prošlog veka. Biraju neupadljive žene i nemaju neke posebne zahteve kod fizičkog izgleda.

VAGA

Vagi, kao i Lavu, morate stalno da se divite. Muškarac u ovom znaku želi ženu koja će da mu parira, ali za razliku od Lava, nikako ne voli silikone, veštačke nokte i kosu i slične dodatke. Bitno mu je da partnerka ima stila, a najviše pažnje obraća na zadnjicu i grudi.

ŠKORPIJA

Škorpija želi strastvenu i vatrenu ženu koja može da se sa njim izbori u krevetu, ali koja ga nikako neće praviti ljubomornim. Oni nemaju poseban tip građe jer traže posebnu energiju koju žena ima, a koja dokazuje da može da ga isprati.

STRELAC

Strelčevi nikako ne idu uz ljubomorne žene. Ako pokušate da ga kontrolišete, smatrajte da je ljubav pukla. On u suštini i ne traži ženu u klasičnom smislu, već nekoga ko će biti tu kada mu treba i otići kada on poželi da ide dalje. Vole visoke devojke sa dugačkim nogama.

JARAC

PRvo ćete godinama čekati da vas Jarac uopšte uzme u obzir, a onda ćete morati da se pomirite sa tim da je posao uvek prioritet. Takođe ćete morati da se pomirite sa tim da nikad neće pokazati previše emocija, čak i kada se guši u njima. Jarčevi često biraju devojke starije od njih. Vole kada su žene mršave i sa grubljim crtama lica.

VODOLIJA

Vodolija od žene traži da mu na prvom mestu bude prijatelj, a onda ljubavnica. Bitno mu je da se svi vaši stavovi poklapaju. Ne traži domaćicu već ženu sa kojom će razmenjivati stavove i ideje. Nema određeni tip žene, interesuje ga samo harizma.

RIBE

Ribe žele devojkui koja će maštati sa njim i beskompromisno verovati u njega. Vole neobične devojke sa specifičnim modnim ukusom i drugačijim pogledom na svet. Više cene dušu od izgleda, a privući ćete ga ekscentričnim odevanjem.

thoughtcatalog.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter