Izvor:
04.06.2017 u 22:32
0

BEŽITE OD NJIH KAO OD ĐAVOLA: Ovaj horoskopski znak osvaja šarmom, a potom sve uprska! (foto)

Čuvajte ga se.

Pripadnici ovog znaka će vas opčiniti slatkorečivošću i pažnjom, a kada vas ulove u svoju zamku pokazaće vam svoje pravo lice koje baš i nije toliko slatko.

Ovnovi sve rade na svoj način i ne žele da slušaju kritike i predloge drugih. Žele da su svi konci isključivo u njihovim rukama, tako da njihovi partneri baš i nemaju neko pravo glasa u vezi. Čak i kada znaju da je sve krenulo u pogrešnom smeru, neće dozvoliti partneru da preuzme inicijativu i pokuša da popravi stvari.

Od partnera očekuju da ih bespogovorno sluša. Ako se usudi i na najneviniju kritiku, osetiće njihov bes i prezir.

Nije sve crno, naravno. Ovaj znak važi za najodanijeg i najlojalnijeg partnera. Osobu koju voli čuva kao malo vode na dlanu, ali jedini problem je to što se to dešava samo ukoliko su uslovi sa početka teksta ispunjeni.

Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter