Izvor:
08.06.2017 u 16:06
0

ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U STRELCU: Pogledajte šta svaki znak od sutra može da očekuje!

„Jagoda“ pun Mesec u Strijelcu pojavljuje se 9. lipnja.

Astrološki gledano, faza punog Mjeseca predstavlja izazovni aspekt koji potiče snažne unutarnje sukobe, što nas čini nervoznima i punim energije, ali s druge strane, puni Mjesec također nas može osloboditi naših fizičkih, mentalnih i emocionalnih blokada ili naših ograničenja.

Budite jasni sa svojim namjerama tijekom ove faze Mjeseca prije nego što ih otpustite.

Puni Mjesec u lipnju naziva se „Jagoda“ puni Mjesec, jer su Amerindian Algonquin plemena vjerovala da je to vrijeme kada se skupljaju zreli plodovi jagode, dok se u Europi često naziva Puni ružičasti Mjesec ili Medeni Mjesec.

Ovaj puni Mjesec osvijetljen Suncem u Blizancima donosi s njim klijanje sjemena koje smo posadili za vrijeme Mjeseca u Biku.

Istovremeno, ovaj puni Mjesec označava početak astrološkog ljeta kada Sunce ulazi u Raka.

Pogledajmo kako će ovaj puni mjesec utjecati na znakove zodijaka!

Ovan

Ovaj puni mjesec će maksimalno dovesti do sukoba i napetosti u vašim odnosima, posebno s učiteljima, ispitivačima ili institucijama.

Komunikacija će obilovati zbunjenošću i nervozom, stoga više pazite na vaše riječi.

Bik

9. lipnja, financijska ograničenja će se pojačati zbog blokada ili bespomoćnosti koja dolazi izvana.

Otkrivat ćete novi kontekst u vezi komunikacije, razmjene ideja i novih profesionalnih faza razvoja koji će vas natjerati da se nosite s nekim nedoumicama.

Blizanci

Blizanci će se susresti s većim poteškoćama kod potpisivanja pregovora ili ugovora, a cjelokupni doživljaj ovog punog mjeseca bit će zahtjevan, intenzivan i naporan na osobnoj razini.

Vrijeme je da štedite novac ili manje trošite.

Rak

Ovaj puni Mjesec donosi izazovno zdravstveno stanje. I to se događa zbog stresom uzrokovanih oslobođenih energija koje će razmnožiti starije afekcije ili naglasiti neke sadašnje.

Očuvajte svoje energije i pronađite vremena za odmor.

Lav

U nadolazećem punom mjesecu imat ćete izazovnu komunikaciju pa bi trebali obratiti pažnju na komunikacijske propuste i promjene raspoloženja.

Iako se mogu činiti opravdanim, vaše geste će se tumačiti kao egoistične krize ili kao inat.

Djevica

Sigurno je reći bez pretjerivanja da će većina Djevica doživjeti važna vremena za promjenu života.

Obratite pažnju na svoje unutarnje osjećaje i reakcije, jer će činiti osnovu odluka koje mogu promijeniti vaš život.

Vaga

Vaga će imati izazovnu komunikaciju u svim njenim oblicima, bilo osobnim ili službenim i može osjetiti potrebu za opravdavanjem ili dokazivanjem svog gledišta.

Oslonite se na samokontrolu, mir i strpljenje kako biste eliminirali rizike koji se mogu odnositi na putovanja bilo koje vrste ili na ispite.

Škorpija

Financijska pitanja ili materijalne brige uzrokovat će zabrinutost zbog proturječnih informacija. Njihov unutarnji nemir će se pojačati ovim punim Mjesecom.

Komunikacija s drugim ljudima će biti loša jer ste toliko usredotočeni na vaše osobne probleme, tako da bi vas ljudi mogli doživjeti kao nedostupne.

Strijelac

Imamo dobre vijesti za Strijelce, kojima se ovog punog Mjeseca nudi promjena kojom će ispuniti život.

Vrijeme je da napunite baterije, pristupite svojoj moći i snazi ​​kako biste prevladali tjelesne ili mentalne prepreke.

Jarac

Ljutnja koja tinja u vama, potisnuti nemiri i neispunjene želje ponovno će se pojaviti ovom prigodom, što vas čini ogorčenim.

Obratite pozornost, jer stvari preko kojih ste pokušali prijeći i ostaviti ispod tepiha mogu izaći desetorostruko veće i izravno utjecati na vaše zdravstveno stanje.

Vodenjak

Imat ćete izazovne odnose s prijateljem zbog nekih pretjeranih reakcija, krutosti definirane subjektivitetom i samovoljnošću.

Obratite više pažnje na sebe i pokušajte otkriti što je pravi uzrok vašeg lošeg i promjenjivog raspoloženja.

Riba

Glavni događaji koji će vas pokrenuti odnose se na vaš posao, poziciju, karijeru, slavu i uspjeh. Bit će blokada, kašnjenja, uvjeta i ograničenja. Ovo je intenzivan period, koji će zahtijevati dobru dozu zrelosti s vaše strane, uglavnom u vezi poslovnih i obiteljskih problema.

Komunicirajte s razumijevanjem, suosjećanjem i radošću, jer svaka izgovorena riječ ima značenje, vibraciju, a mi smo u potpunosti odgovorni ako ih koristimo kao otrovne strijele.

Važno je da koristimo osobine Strijelca, da prizivamo optimizam i entuzijazam, te da imamo na umu kroz ovo vrijeme turbulencije da se sve događa s razlogom, bez obzira na to koliko je bolno ili teško. Ostanite jaki.

Izvor: Atma.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter