Izvor:
26.11.2018 u 07:01
0

DONALD TRAMP SE VRATIO TVITOVANJU: Predsednik se zahvalio samom sebi!

Obeležavanje američkog praznika Dana zahvalnosti je završeno, a predsednik Donald Tramp vratio se svom omiljenom načinu komuniciranja sa javnošću – tvitovanju, i u jednoj od poruka po prvi put je izrazio zahvalnost, i to samom sebi.

– Tako je sjajno što cene goriva padaju (hvala predsedniče T). Dodajte to, što je poput velikog smanjenja poreza, našim ostalim dobrim ekonomskim vestima. Inflacija oborena (je l‘ čujete to vi u Fed (Federalne rezerve) – poručio je Tramp na Tviteru.

U drugom tvitu o migrantima iz Centralne Amerike koji se kreću ka američkoj granici, Tramp je kazao da bi bilo – veoma PAMETNO kada bi Meksiko zaustavio karavane mnogo pre nego što stignu do južne granice SAD ili kada ih zemlje porekla ne bi puštale –

– Demokrate su stvorile ovaj problem. Nema prelaska – napisao je Tramp.

Američki predsednik je na Tviteru prokomentarisao i proteste u Parizu izazvane odlukom francuske vlade da poveća takse na gorivo.

– Veliki i nasilni francuski protesti ne uzimaju u obzir to koliko se Evropska unija loše odnosi prema SAD kada je u pitanju trgovina ili kada su u pitanju poštene i razumne uplate na ime naše VELIKE vojne zaštite. Obe te teme moraju uskoro da se isprave – naveo je Tramp.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter