Izvor: Happy BSC
02.10.2021 u 13:54
0

OVO STVARNO RADI: Obloga od kafe protiv CELULITA

Kako ukloniti celulit na nogama prirodnim putem?

Prethodni saveti vam mogu pomoći da se rešite ove dosadne napasti.

Ali ako želite da uklonite celulit na nogama isključivo prirodnim putem, otkrivamo kako to možete uraditi. Postoje brojne druge prirodne metode za uklanjane celulita.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI ZAKON: Botoks i fileri za usne zabranjeni maloletnicima

U tom slučaju, spas za lepe i vitke noge bez pomorandžine kore su svakako kozmetički preparati protiv celulita, a najbolje oni na prirodnoj osnovi.

Na primer, kozmetika sa koprivom, mentom, ruzmarinom i bršljanom u sastavu. Ovo su najpopularnije biljke koje se koriste u kozmetici za skidanja celulita. 

Svakako je da u skidanju celulita pomažu i prirodne obloge, koje možete da napravite i same kod kuće. Na primer, obloga od đumbira, obloga od gline ili svima dobro poznata obloga od kafe. 

Piling od kafe sa kokosovim uljem

Za ovaj coffee tretman potrebno vam je:

1 šolja mlevene kafe

PROČITAJTE JOŠ: PRIRODNE: Četiri najzdravije maske za lice koje će ga POTPUNO očistiti

6 kašika kokosovog ulja

3 kašike morske soli (ako nemate m že i šećer – odličan je za kožu)

Treba da pomešate sastojke i to je sve što se pripreme tiče. Ostaje vam da se istuširate, nanesete kružnim pokretima vaš piling , ostavite da deluje par minuta i isperete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter