Izvor: BSC Happy
29.08.2023 u 20:09
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: RUSI su ZBRISALI VIŠE OD POLOVINE ZAPADNOG NAORUŽANJA!

561. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE.

Igor Damjanović kaže da je ruska vojska uništila više od polovine isporučenog zapadnog naoružanja

– Rezultata nema. Ta pusta polja i nekoliko sela koje su stavili pod kontrolu. Poslednja informacija je da su zauzeli Rabotino. Poginulo je na hiljade i tu je uništena ogromna količina zapadne tehnike, uništena cela polovina tenkova Leopard. Dolazi i ranija verzija i ti su tenkovi ponovo aktivirani. Nemački general koji obučava Ukrajince izjavio je da mu prvi put dolaze potpuni laici. Uništeno je više od polovina bredlija – rekao je Damjanović.


Radovan Kalabić kaže da je papa Franja nastupio kao predstavnik Vatikana, ne poglavar rimokatolika

– Ovaj insert koji ste pustili; ovo je jedna politička priča i nijednog trenukta obraćanja pape Franje nije pomenuta vera, niti hrišćanstvo. Nije slučaj da Vatikan kao država nastupa i u ovakvim vremenima koja su krizna. Moramo da znamo da je krajem 2020. godine, on zajedno sa Lin Rotšild, suprugom Evelina Rotšilda potpisao jedan sporazum o takozvanom inkulzivnom kapitalizmu – istakao je Kalabić.


Igor Ivanović smatra da je sve više neslaganja u NATO redovima

– Ovo je trenutni taktički nesporazum. Oni su verovali da mogu da pobede Rusiju. Smatrali su da će da je oslabe. U startu pogrešan potez. Imaju najviše problema od Kupjanska do Harkova. Ako će se rat i dalje ovako odvijati, biće sve više prebacivanja krivice – zaključuje Ivanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter