Izvor: BSC Happy
30.08.2023 u 20:17
1

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „TREĆI SVETSKI RAT je POČEO!“

553. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE

Zoran Anđelković kaže da je cilj udara dronovima poljulavanje Putinove vlasti

– Ono što je Moskva govorila i kada je počela Specijalna vojna operacija da je taj režim velika pretnja za ceo svet i Rusiju. Sada poslednjih dve tri nedelje vidimo da to postaje glavna okosnica rata. Bez logističke podrške podrške NATO-a ne bi mogli ništa. Nije ovde cilj da se unište objketi, nego imaju potrebu da uznemire stanovništvo. Ovo je terrorizam koji treba da podstakne suprotstavljane Putinu – rekao je Anđelković.


Dragoslav Bokan kaže da je Treći svetski rat počeo

– Rusija vodi borbu protiv vojne hunte u Kijevu. Htela je da razgovara u Minsku i da pokaže da je spremna za razgovor. Za razliku od toga imamo Treći svetski rat koji  je počeo… on traje još od pada Berlinskog zida – istakao je Bokan.


Milan Jolović Legenda kaže da nastupa nasilno rušenje vlasti u Moskvi

– Priprema se javno mnjenje u Rusiji da dođe do novog petog oktobra kako bi se Putin zbacio ili eliminisao. Utiče se na javno mnjenje kako bi se on na nasilni način srušio. Oni su svesni da ne mogu osvojiti Rusiji na vojni način. Hoće da od jedne svetske sile naprave regionalnu – kaže Jolović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „TREĆI SVETSKI RAT je POČEO!“”

  1. Ti dronovi su ogromna opasnost ne samo u ratu vec i u svakodnevnom zivotu ako bi se nasli kod psihopata, Sto se tice rata i zastite od njih najbolje bi bilo ali za sada ne izvodljivo kada bi se na granicama nekako stacioniralo neko sredstvo u vazduhu koje bi spustilo mreže da dronovi ne mogu da prodju na tudju teritoriju a onda nekom tehnikom da se vrate na mesto odakle se njima upravlja. Mozda bi najbolje bilo i da se zabrane jer je praksa pokzala da se koriste u terorističke svrhe , slaju se da unistavaju civilne objekte i civile .
    Mi bi trebali na laznoj granici sa laznom drzavom Kosovo da naoruzamo svaku kucu sa puskom koja moze odvracati dronove , nesto kao sto se radi sa protivgradnim raketama , Vucic ne treba da razoruzava nas narod vec da ga naoruzava .
    Kao da Putin stvara pravedniji svet , Ruski narod stvara bolji svet, taman i da nestane Putin ostaje Ruski narod , a medju njima uvek ima Putina i Putina ……..ta zlatna milijarda sta moze protiv osam milijardi brilijanata , samo da brlijanti shvate da ce biti unisteni pa na njima je da biraju ili zlatna milijarda njih ili ovi zlatnu milijardu . Treba pricati i pricati da svi shvate sustu sustinu psihopata da su se nameracili na unistavanje ostatka sveta u kojem nisu oni, vise se ne radi o pljackanju Rusije vec u pohodu za unistenje ostatka sveta i stvaranje zlatne milijarde u kojoj ce biti samo njihovi otud ta uverenost u pobedu , ko zna sta može smiliti raskosni mozak psihopata .
    Ovo je vreme zla , proizvodjaca zla koji se svakog dana sve vise otkrivaju sa svojim zlom i svojom zlom namerom , sa svojom idiotskom patologijom oni vise ne mogu da prevare nikoga sem nekih zavisnika sto od droge, sto od nekih drugih stvari .

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter